пʼятниця, 21 червня 2019 20:11

Український боксер кидає виклик чемпіону світу

Український боксер кидає виклик чемпіону світу
Івана Редкача чекає черговий виклик

Український боксер Іван Редкач на зустрічі зі ЗМІ розповів про свої найближчі плани, а також згадав переможний бій проти Девона Александера.

"У першому раунді почувався незатишно, пропустив неприємні удари в корпус, але потім сфокусувався. Чекав Александера на пізні раунди, витягав його і втілював в життя те, що відпрацьовував на тренуваннях".

"Ми налаштовувалися на перемогу нокаутом, планували в раунді 7-8. Мій тренер Шейн Мозлі перед боєм говорив, що потрібно перемагати тільки достроково, Олександр - титулований боєць і за очками перемогу мені не віддадуть", - розповів Редкач.

За словами українця, наступний бій він хотів би провести проти чемпіона світу за версією WBC Шона Портера.

"Були розмови про такий поєдинок, на моєму бою з Александером був і сам Портер. Чув, що переможець нашого поєдинку повинен був зустрітися з ним. Портер у мене питав: "З ким би ти хотів зустрітися в бою за титул?" Відповів, що з тобою й іншими чемпіонами.

"Відразу після поєдинку з Александером сказав Портеру, що хочу з ним битися. Він прийняв виклик і був радий цьому. Але зараз, швидше за все, я буду битися в вересні і з іншим бійцем. Це топовий боксер, чотириразовий чемпіон світу, але поки не можу назвати його ім'я. Скажу так: це буде великим випробуванням для мене і великою честю зустрітися з таким бійцем ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко отримав у 5 разів менше за Льюїса в знаменитому поєдинку 16 років тому

Після перемоги над Девоном Александером Іван Редкач має 23 перемоги в своєму послужному списку - 18 з них були достроковими.

Зараз ви читаєте новину «Український боксер кидає виклик чемпіону світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути