четвер, 08 лютого 2007 15:02

Українські збірники приєдналися до "Динамо"

В середу після матчів національної і молодіжних збірних України до розташування "Динамо" повернулося відразу одинадцять гравців, повідомляє офіційний сайт клубу.

Увечері автобусом з Тель-Авіву в готель "Дан Кейсарія" прибули динамівці, які були задіяні в командах Олексія Михайличенка і Олега Блохіна. Їхні дії в поєдинках проти ізраїльських збірних переглядав Анатолій Дем"яненко.

Сьогодні частина збірників приступила до тренувань. На уранішньому занятті в загальній групі займалися Олександр Шовковський, Олександр Рибка і Руслан Ротань. Решта гравців отримала час для відновлення. Планується, що ввечері вони попрацюють за індивідуальним графіком, а вже завтра тренуватимуться нарівні зі всіма.

Команда продовжує працювати за розробленою програмою. Це дворазові тренування, теорія, а через два дні почнуться контрольні поєдинки.

Бадр Ель Каддурі і Мар"ян Маркович прибудуть з розташування своїх збірних сьогодні ввечері, також на цьому тижні очікується приїзд Балаша Фаркаша, виступаючого за національну команду Угорщини на кіпрському турнірі.

У Кейсарії встановилася відмінна погода. В день прильоту киян тут пройшла злива з сильним вітром і були побоювання, що в тренувальному процесі виникнуть додаткові труднощі. Але все обійшлося - цілий день світить сонце, невеликий морський вітерець і температура +15-17. Загалом, для роботи відмінні умови.

Зараз ви читаєте новину «Українські збірники приєдналися до "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути