понеділок, 12 лютого 2007 09:59

"Динамо" перемогло збірну клубів Герцлії

  Олександр Алієв
Олександр Алієв

Київське "Динамо" вчора провело свій перший контрольний поєдинок на зборі в Ізраїлі. Їхнім суперником стала збірна клубів Герцлії.

Тренерський штаб киян вирішив перевірити здебільшого молодіжний склад команди і виставив на матч таких гравців: Рибка, Єщенко (Аладашвілі, 50), Мандзюк, Ващук, Федорів, Мілько, Нінковіч, Алієв, Чернат, Фаркаш та Клебер.

Обидва голи "динамівці" забили після подачі Олександра Алієва, який грав у тому матчі на правому фланзі. Спочатку на 70-й хвилині відзначився Клебер, а на 78-й рахунок подвоїв Чернат, повідомляє офіційний сайт "Динамо"

- На правому фланзі грав лише у дитинстві. Але якщо тренери так вирішили, то потрібно виконувати тактичний план на гру, - каже Алієв. - Звісно, мені ближча позиція у центрі поля, де можна розігрувати м"яч, починати атаки. Туди я часто зміщався і пробивав звідти по воротам.

- Хочу подякувати захисникам за надійну гру. Після перерви роботи у мене практично не було. Ми виглядали сильнішими і повністю переграли суперника, - заявив після гри Олександр Рибка. - Для нинішнього етапу підготовки команда виглядає досить непогано. Продовжуватимемо у тому ж дусі.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перемогло збірну клубів Герцлії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути