пʼятниця, 06 жовтня 2006 09:41

Українські шпажисти здобули бронзу чемпіонату світу

5 жовтня на чемпіонаті світу з фехтування розігрувалися нагороди командних змагань у чоловічій шпазі. Збірна України зустрічалася у поєдинку за бронзу зі збірною Угорщини.

Поєдинок видався дуже напруженим і розпочався з програшу Дмитра Чумака. Потім була перемога Богдана Нікішина. Далі команди по черзі виходили вперед і перед заключним поєдинком рахунок був нічийним - 31:31.

Долю бронзових нагород вирішували Богдан Нікішин та Іван Ковач. За рахунку 35:35 Богдан провів результативну серію 7:0. Питання про переможця були зняті. Українці перемогли 45:38 і отримали бронзові медалі. Крім Чумака та Нікішина проти угорців виступав також Дмитро Карюченко, повідомляє "Наш Спорт".

Наша збірна могла поборотися і за золото. У півфіналі українці зустрічалися з іспанцями і поступилися з мінімальним рахунком 44:45. Кольори команди у тому поєдинку захищали Максим Хворост, Дмитро Карюченко та Дмитро Чумак.

Зараз ви читаєте новину «Українські шпажисти здобули бронзу чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути