субота, 14 грудня 2013 12:31

"Українські отамани" розбомбили "Італійський грім"

"Українські отамани" розбомбили "Італійський грім"
"Українські отамани" вийшли в одноосібні лідери групи "А" sportonline.ua

Вчора в ТРЦ "Термінал" у Броварах" "Українські отамани" розбили "Італійський грім" з рахунком 4:1. Наша команда впевнено очолює групу "А" в Четвертому сезоні Всесвітньої серії боксу (WSB), маючи три розгромні перемоги у трьох матчах.

Першими в ринг вийшли бійці вагової категорії до 49 кг Вадим Кудряков і Джанлука Консельмо. Шульга із Сімферополя мав очевидну перевагу над суперником у більшості компонентів боксу і виграв усі п'ять раунді. Причому двічі рефері відраховував стоячий нокдаун італійцеві - в першому і п'ятому раундах. Яскравий дебют 19-річного українця у WSB.

Рахунок у матчевій зустрічі зрівнявся після другого бою, в якому зустрілися вінничанин Микола Буценко і французький легіонер "Грому" Джелхір Хедафі (вага до 56 кг). Причому не дуже справедливо. Наш боксер, який переважно працював другим номером, завдав значно більше точних ударів, виглядав технічнішим і майстернішим за свого суперника. Але судді розділеним рішенням віддали перемогу віце-чемпіону Олімпійських ігор 2008 року (у фіналі його розгромив наш Василь Ломаченко), боксеру-професіоналу (15 перемог у 15-ти поєдинках) Джелхіру Хедафі.

В третьому поєдинку вечора (у вазі до 64 кг) зустрілися легіонери обох команд - наш дебютант у WSB Евалдас Петраускас і досвідчений сербський легіонер гостей Бранімір Станковіч. Тепер вже боксер "Отаманів" діяв переважно першим номером, хоча коефіцієнт корисної дії у нього був не дуже високий. Натомість представник "Грому" був влучнішим, хоча і не таким потужним, як Петраускас. В підсумку судді віддали перемогу розділеним рішенням господарю. Спірно, але справедливо – якщо враховувати суддівське рішення в попередньому поєдинку.

Перемогу в матчі українській команді приніс Дмитро Митрофанов (вага до 75 кг). До зустрічі у Броварах рахунок його протистоянь із французьким легіонером гостей Мішелем Таварезом був 1:1. Цього разу боксер із Чернігова переконливо довів, що сильніший за Тавареза. Додамо, що в кінці п'ятого раунду, за тотальної переваги українця, рефері зняв із француза бал за утримання суперника.

В останньому поєдинку вечора боксу у Броварах зустрілися боксери вагової категорії до 91 кг – наш білоруський легіонер Сергій Корнєєв і титулований італієць Клементе Руссо. "Отаман" протягом всього бою був активнішим, а "Грім" точнішим і ефектнішим. У загалом рівному бою судді віддали перемогу господареві розділеним рішенням. Для Руссо (чемпіона світу 2013 року, срібного призера Олімпійських ігор 2012 року) – це була друга поразка поспіль у WSB – після 18-ти перемог.

Зараз ви читаєте новину «"Українські отамани" розбомбили "Італійський грім"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути