Ексклюзиви
субота, 15 січня 2011 13:45

Українські хокеїстки виграли чемпіонат Росії

Українські хокеїстки виграли чемпіонат Росії

Спортсменки клубу "Сумчанка", вигравши всі свої матчі, стали тріумфаторами Відкритого Чемпіонату Росії з індорхокею.

З 11 по 13 січня 2011 р. в Дзержинську (Нижегородська область) проходив Відкритий Чемпіонат Росії з індорхокею (варіант хокею на траві, при якій ігри проходять на майданчику в залі у форматі "6 на 6 гравців").

Муніципальний спортивний клуб "Сумчанка", фактично позбавлений можливості тренуватися в Сумах (адміністрація місцевого ВНЗ - Української академії банківської справи НБУ нинішньою зимою відмовилася виділити свій паркет, який укладається в легкоатлетичному манежі, що належить УАБС НБУ), вперше взяла участь у цьому турнірі.

За результатами ігор багаторазові Чемпіонки України продемонстрували величезну перевагу в класі, обігравши з великою перевагою всіх суперників. Вперше в історії російського чемпіонату - чемпіоном РФ стала команда з Україною!

Результати зустрічей:

ХК Електросталь (Електросталь) - МСК Сумчанка - 1:14

МСК Сумчанка - Вимпел (Корольов) - 4:0

Динамо (Казань) - МСК Сумчанка - 0:14

Метробуд (Санкт Петербург) - МСК Сумчанка - 2:11

МСК Сумчанка - Мар'їно (Москва) - 8:1

Волга-Телеком (Нижній Новгород) - МСК Сумчанка - 2:5

Наступним етапом підготовки до Чемпіонату Світу і Кубку Європейських Чемпіонів стане участь МСК "Сумчанка" і гравців національної збірної України в 25-му міжнародному турнірі з індорхокею "Лейпцизький ярмарок", який пройде з 21 по 23 січня 2011 р. у Німеччині.

Найбільш значущою подією індорхоккейного сезону - 2011 стане Чемпіонат Світу, який відбудеться 8-13 лютого у Познані (Польща).

Національна збірна України з індорхокею кваліфікувалася на чемпіонат Світу як Чемпіон Європи 2010 року. Суперниками команди Світлани Макаєвої у підгрупі будуть національні збірні Голландії, Чехії, Австрії, Аргентини та Казахстану.

Завершиться індорхокейний сезон участю МСК "Сумчанка" у Кубку Європейських Чемпіонів з індорхокею. У 2010 році цей турнір приймало місто Суми, а в нинішньому році турнір найсильніших пройде з 25 по 27 лютого в німецькому Мангеймі.

За матеріалами МСК Сумчанка

Зараз ви читаєте новину «Українські хокеїстки виграли чемпіонат Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути