неділя, 06 грудня 2009 14:59

Українські гандболістки поступилися Анголі на ЧС у Китаї

Українські гандболістки поступилися Анголі на ЧС у Китаї
Гандбольна збірна України програла вже другий матч чемпіонату світу. Після росіян, українки програли збірній Анголі - 20:28.

Початок матчу був за чемпіонками Африки. Збірна Анголи впевнено взяла ініціативу в свої руки, і як наслідок - 8:5. Але далі українки зуміли вирівняти гру і зменшити розрив у рахунку до мінімуму – 9:10. Все ж кінцівка першого тайму була таки за Анголою – 14:10.

Здавалося, що після перерви українки зможуть змінити хід зустрічі. Та сталося навпаки. Збірна Анголи провела кілька вдалих контратак, і рахунок став 16:24. Українки спробували скоротити відрив 19:24, але кінцівка матчу знову була за африканками.

У підсумку - 20:28 на користь Анголи. Ця поразка означає, що українки в найкращому випадку зможуть посісти четверте місце в групі. Адже після поразки від Анголи не віриться, що Україна зможе перемогти Австрію. Збірні Таїланду та Австрілії наша збірна просто зобов"язана перемагати.

turnir.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Українські гандболістки поступилися Анголі на ЧС у Китаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути