Ексклюзиви
середа, 15 квітня 2009 22:59

Українські дівчата змусили гравця ПСЖ схопитися за голову
6

Поль Ле Гуен

Парижани прилетіли за день до матчу-відповіді з київським клубом. В обід 15 квітня французький клуб ступив на українську землю.

Традиційна прес-конференція Парі Сен-Жермен розпочалась на 15 хвилин пізніше запланованого часу. Поль Ле Гуен привів з собою захисника команди Зумана Камара. Футболіст в конференц-зал стадіону "Динамо" прийшов у тапочках.

І тренер і гравець питань не уникали, але обмежувалися загальними нейтральними фразами, мовляв матч все покаже.

"Gazeta.ua" поцікавилась у Поля Ле Гуена, який турнір для ПСЖ є пріорітетнішим: чемпіонат Франції чи Кубок УЄФА?

- Базовим турніром є національний чемпіонат. Але якщо ми вже дісталися ¼ фіналу Кубка УЄФА, то потрібно скористатися ситуацією і прикласти максимум зусиль для успіху.

Готуючись до матчу з киянами, французи добре вивчили українську команду.

- Ми зараз виглядаємо теж не гіршим чином, ніж наш суперник. В першому матчі забити гол нам не вдалося. Постараємося зробити це завтра, інакше в наступний раунд не пройдемо. Доведеться міняти конфігурацію гри: більше атакувати і намагатися досягти успіху. Ми думаємо, "Динамо" з самого початку штурмуватиме наші ворота, буде тиснути на нас захист. Будемо це враховувати і спробуємо схилити гру в нашу користь. Намагатимемося не пропустити і якщо вдасться забити швидкий гол, - заявив французький фахівець.

Поль Ле Гуен на прохання французьких журналістів розповів про кадрові проблеми ПСЖ.

- Пеггі Луїндула в чудовій формі. Було багато різних подій, але його стан оцінюю позитивно. Немає причин для тривоги. Матей Кежман після гри з "Ліллем" пройшов медичне обстеження. В даному випадку я просто слухався вказівок лікаря, тому не узяв його до Києва. Стосовно Сільвена Армана і його фізичною форми. Наш лікар дав обнадійливу відповідь на це питання. Крім того у нього є партнери, на яких теж можна розраховувати, - підкреслив Ле Гуен.

Головний керманич ПСЖ розповів скільки клуб витрачає на кожного гравця під час матчів на виїзді.

- Кожен гравець в такій поїздці коштує клубу більше ніж 400 євро на добу. Тому ми враховуємо економічний бік справи. Спортивний аспект найважливіший, але без урахування фінансів не обійтися. Були різні тимчасові варіанти перебування в Києві. Звичайно, краще було б прибути за три або п"ять днів до матчу, а не напередодні.

Коли до тренера питання вже вичерпалися, француз залишив конференц-зал і пішов розминати команду на поле. Місце біля мікрофона зайняв Камара, який весь цей час нудився. Захисник розповів кого ПСЖ остерігається у складі "Динамо" і кого хоче бачити у півфіналі Кубка УЄФА, якщо його туди пустять.

- У киян дуже хороший колектив, у ньому не так просто когось виділити. Але по матчу в Парижі можу відзначити Мілевського, Алієва і марокканця Бадра Ель Каддурі, щодо пари "Шахтар" - "Марсель", то нам не важливо, хто вийде у півфінал, головне, щоб ми туди пробилися.

Останнє запитання змусило Камара схопитися за голову і щиро посміхатися. У гравця ПСЖ поцікавилися, якої він думки про українських дівчат. Француз засоромившись, сказав:

- давайте говорити про футбол.

"Gazeta.ua"
Зараз ви читаєте новину «Українські дівчата змусили гравця ПСЖ схопитися за голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути