Ексклюзиви
вівторок, 14 квітня 2009 17:15

"Динамо" і ПСЖ розсудить бельгієць Франк Де Блекере

"Динамо" і ПСЖ розсудить бельгієць Франк Де Блекере
Сталі відомі арбітри, які працюватимуть на повторному матчі 1/4 фіналу Кубка УЄФА між "Динамо" та французьким ПСЖ.

Арбітр в полі - бельгієць Франк Де Блекере (Frank De Bleeckere). Народився 1 липня 1966 року, а суддівством на професійному рівні займається з 1984-го року. Франку знадобилося 14 років, щоб отримати статус ФІФА.

Дебютіровав на міжнародній арені в 2000 році, з тих пір Де Блекере відпрацював на більш ніж 80-ти матчах найвищого рівня, зокрема фінальній частині чемпіонату світу-2006 та чемпіонату Європи-2008.

За цей час бельгієць обслуговував два поєдинки за участю "Динамо". В рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів 2004/2005 наша команда під "наглядом" Де Блекере програла на стадіоні імені Лобановського турецькому "Трабзонспору" з рахунком 1:2. Однак, обігравши турків у матчі-відповіді, "Динамо" все одно кваліфікувалося в груповий турнір. В активі у Франка і матч 1/4 фіналу Кубка України, коли "Динамо" в Сімферополі програло "Таврії" з рахунком 0:2. Відзначимо, що в Києві підопічні Олега Лужного відіграли фору (3:0) і вийшли в півфінал турніру. Також можна пригадати і турнір Кубка Першого каналу - в 2006 році Де Блекере обслуговував матч двох одвічних суперників, "Динамо" та "Спартака", що закінчився внічию 1:1.

Допомагати головному арбітру будуть його співвітчизники - Петер Германс (Peter Hermans) і Данні Хуенс (Danny Huens), які також працювали з Де Блекере і на матчі Кубка України. Четвертий арбітр - Люк Воутерс (Luc Wouters).

Відповідальним за організацією матчу назначили на поляка Станіслава Спечика (Stanislaw Speczik), а обов"язки суддівського спостерігача виконуватиме Руне Педерсен (Rune Pedersen) з Норвегії.

ФК"Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і ПСЖ розсудить бельгієць Франк Де Блекере». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути