Ексклюзиви
середа, 11 листопада 2009 16:15

Українські арбітри судитимуть матч Ліги Європи

Українські арбітри судитимуть матч Ліги Європи

Комітет арбітрів ФФУ та Асоціація футбольних арбітрів України отримала від УЄФА повідомлення щодо чергових призначень вітчизняних рефері на міжнародні поєдинки.

Поєдинок групового раунду Ліги Європи очікує суддівську бригаду на чолі з Олегом Орєховим. В останньому турі, що відбудеться 12 грудня, він разом із лінійними арбітрами Олександром Войтюком і Олегом Плужником, а також Ігорем Іщенком у ролі четвертого рефері розсудять матч між австрійським "Штурмом" та турецьким "Галатасараєм".

Нагадаємо, що в рамках експерименту УЄФА в даному турнірі до традиційних бригад додаються ще два помічники, які займають місця поряд з воротами. І якщо прізвища лайнсменів та четвертого арбітра можуть змінюватися, то додаткові асистенти залишаються постійними - разом із Орєховим працюватимуть Віктор Швецов та Андрій Шандор.

17 листопада Ігор Іщенко виведе на поле молодіжні збірні Сан-Марино та Німеччини, які зустрінуться у рамках відбірного циклу Євро-2011. Асистуватимуть киянину лайнсмени Олександр Якименко й Олександр Шамич. Резервний рефері - Олег Деревинський.

Окрім того, 12 листопада українська бригада обслуговуватиме поєдинок жіночої Ліги чемпіонів. У Ліоні Катерина Монзуль разом із асистентками Наталею Рачинською та Мариною Сенікобиленко розсудять матч-відповідь 1/8 фіналу між місцевим "Олімпіком" та "Фортуною Х"єрінг" з Данії

ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Українські арбітри судитимуть матч Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути