Ексклюзиви
понеділок, 25 січня 2010 15:44

Українська шпажистка завоювала "золото" на етапі Кубка світу

Українська шпажистка завоювала "золото" на етапі Кубка світу

Українська шпажистка Яна Шемякіна завоювала золоту медаль на етапі Кубка світу в Досі (Катар). Про це повідомляє прес-служба Федерації фехтування України.

У чвертьфіналі українка перемогла росіянку Євгенію Строганову - 15:5, у півфіналі виграла у італійської спортсменки Бьянко Дель Каретто - 15:12, а у фінальному поєдинку здобула перемогу над угорської спортсменкою Емесе Шаш 15:8.

У 1/8 фіналу вибула з боротьби Олена Кривицька, поступившись Дель Каретто - 12:15, при цьому двома ступенями раніше - в 1/32 фіналу - вона вибила з боротьби свою співвітчизницю Ольгу Парталу - 15:12. Бронзовий призер Чемпіонату світу в Анталії Анфіса Почкалова разом з Ксенією Пантелеєвою і Катериною Блохіною завершила свій виступ в 1/32 фіналу, завоювавши відповідно 39, 49 і 62 місця.

Найкращий результат серед українських шпажистів показав Ігор Рейзлин, який поступився іспанцеві Жозе Луїсу Абажу 10:15 і виявився таким чином на 12-му місці.

В 1/16 фіналу вибув зі змагань Дмитро Карюченко та Богдан Нікішин. Перший поступився поляку Томашу Мотиці - 13:15, а другий один укол програв російському спортсменові Олексію Тихомирову - 10:11. Ступенем раніше вибув з боротьби Віталій Медведєв, поступившись корейцю Кіонг До Парку - 7:15. Ярослав Пономаренко, Анатолій Герей, Євген Миргородський і Олександр Димар, які так само брали участь у турнірі, вибули з боротьби в 1/64 фіналу.

У командних змаганнях, які проходили паралельно з жіночим турніром, збірна українців, поступившись в 1/8 фіналу збірній Китаю 42:45, завоювала 14-е місце.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Українська шпажистка завоювала "золото" на етапі Кубка світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути