Ексклюзиви
середа, 18 жовтня 2017 12:10

Українська олімпійська чемпіонка звинуватила шестиразового переможця Ігор в зґвалтуванні

Дворазова олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики, українка Тетяна Гуцу звинуватила в зґвалтуванні шестиразового олімпійського чемпіона, білоруса Віталія Щербо.

Інцидент стався на змаганнях в Штутгарті в 1991 році. Про це через 27 років Гуцу написала в Facebook.

Автор: segodnya.ua
  Тетяна Гуцу в США працює тренером у власній академії
Тетяна Гуцу в США працює тренером у власній академії

Таким чином вона приєдналася до проекту "Me too", який зародився після того, як New York Times опублікувала результати розслідування стосовно багатьох випадків домагань з боку відомого голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри Престолів" розповіла про домагання з боку Вайнштейна

"Віталій Щербо - монстр, який тримав мене в страху так багато років. Знаю, що ти будеш захищатися, але мої подробиці набагато сильніші, ніж твої слова. Я зараз сильніша, ніж будь-коли. Ти більше мене не принизиш", - написала Тетяна.

Автор: pressball.by
  Віталій Щербо живе у США, в нього свій гімнастичний зал у Лас-Вегасі
Віталій Щербо живе у США, в нього свій гімнастичний зал у Лас-Вегасі

За словами гімнастки, її колишні партнери по команді Тетяна Торопова і Рустам Шаріпов знали про зґвалтування, однак нічого не зробили, щоб захистити 15-річну дівчинку.

"Спасибі тобі Тетяна Торопова, про яку я думала, що ти моя подруга, що не заступилася за мене, коли я найбільше тебе потребувала. Потребувала тому, щоб ти боролася за мене і за права жінок, проти таких жахливих злочинів. Ти була там. Ти все чула. Але не захистила мене. Рустам Шаріпов, і тобі спасибі. Ти був хорошим другом для Щербо і не захистив мене, маленьку 15-річну дівчинку ", - написала Гуцу.

Зараз і Гуцу, і Щербо живуть у США. Українка перебралася за океан в 1993-му після завершення спортивної кар'єри. Зараз 41-річна Гуцу працює тренером в "Tatiana Gutsu Gymnastics Academy". Щербо живе в Лас-Вегасі, де у нього свій гімнастичний зал "Vitaly Scherbo School of Gymnastics".

Зараз ви читаєте новину «Українська олімпійська чемпіонка звинуватила шестиразового переможця Ігор в зґвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути