вівторок, 09 червня 2009 20:09

Українська молодіжка з перемоги розпочала похід на Євро-2011(ВІДЕО)

Українська молодіжка з перемоги розпочала похід на Євро-2011(ВІДЕО)

Україна − Мальта − 1:0

Гол: Коноплянка (65).

Україна: Каніболоцький, Селін, Ракицький, Степаненко, Фартушняк, Чеснаков, Морозюк, Лисенко (Білий, 56), Коноплянка, Ярмоленко (Голодюк, 69), Зозуля.

Молодіжна збірна України з перемоги розпочала кваліфікаційний турнір до Євро-2011 (U-21). 9 червня у Бородянці (Київська обл.) підопічні Павла Яковенка переграли з мінімальним рахунком команду Мальти.

Гол зі "стандарту"

"Синьо-жовті" протягом усієї зустрічі володіли ігровою перевагою, але реалізувати її бодай у один забитий м"яч спромоглися лише в середині другого тайму. На 65-й хвилині форвард "Дніпра" Євген Коноплянка майстерно реалізував штрафний удар, призначений за фол проти київського динамівця Андрія Ярмоленка.

На черзі Франція

Нагадаємо, що українці виступають у восьмій кваліфікаційній групі, де суперниками команди Яковенка, окрім Мальти, також є збірні Словенії, Франції та Бельгії. За регламентом десять переможців груп і чотири найкращі другі збірні розіграють у стикових матчах сім путівок до Данії, де у 2011 році й відбудеться фінальний турнір молодіжної першості Європи. Наступний поєдинок збірна України проведе у Франції, де 8 вересня зіграє з місцевими однолітками.

ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Українська молодіжка з перемоги розпочала похід на Євро-2011(ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути