Ексклюзиви
понеділок, 26 липня 2021 00:03

Українська дзюдоїстка після "бронзи" на Олімпіаді-2020 вирішила призупинити спортивну кар'єру

Українська дзюдоїстка після "бронзи" на Олімпіаді-2020 вирішила призупинити спортивну кар'єру
Білодід вирішила призупинити кар'єру. Фото: Спортобоз

Бронзовий призер Олімпійських ігор 2020 в Токіо Дарина Білодід вирішила зробити паузу у своїй професійній спортивній кар'єрі.

Дзюдоїстка планувала завоювати золоту медаль на Олімпійських іграх в Токіо, а свою поразку в півфіналі вона пояснює перенесенням змагань на рік через пандемію Covid-19, розповів в інтерв'ю UA:Перший її наставник Геннадій Білодід.

"Дарина вже усвідомила, що вона - бронзовий призер Олімпійських ігор. Звичайно, вона засмучена: хотіла золоту медаль. Але було складно, кожна сутичка була складною: психологічно і, напевно, фізично - не знаю. Вона молодець", - розповів її батько і наставник.

"Відпочинок, думаю, буде два, три, чотири місяці, шість місяців - буде видно по її стану. А як відпочине і відчує, що з'явилося бажання, тоді можна потроху починати", - підсумував наставник Дар'ї Білодід в спілкуванні з журналістами.

Українська збірна вже почала аналізувати виступ Дарини на Олімпійських іграх, а перенесення змагань в Токіо відстрочив запланований перехід дзюдоїстки в важку категорію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна виграла другу медаль на Олімпіаді

Українська дзюдоїстка 20-річна Дарина Білодід отримала бронзову медаль на Олімпійських іграх-2020. Білодід виступала у ваговій категорії до 48 кг. У фінал її не пустила чемпіонка світу 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Українська дзюдоїстка після "бронзи" на Олімпіаді-2020 вирішила призупинити спортивну кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути