вівторок, 29 жовтня 2013 19:18

"Українська делегація підмовила Дмитра Селюка влаштувати расистський скандал" - Уткін

"Українська делегація підмовила Дмитра Селюка влаштувати расистський скандал" - Уткін
Уткін: "Селюк - друг усіх друзів і ворог усіх ворогів". Фото: sovsport.ru

Головний редактор спортивних телеканалів "НТВ -Плюс" Василь Уткін поділився думкою про ситуацію з півзахисником "Манчестер Сіті" Яя Туре, який заявив, що чув расистські образи на свою адресу під час матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти ЦСКА (2:1).

"Є така теорія. Я , чесно кажучи, в неї ні на грам не вірю, але все ж. Справа в тому, що нещодавно на матчі збірної України був дискваліфікований стадіон. У комісії, яка зафіксувала порушення на матчі, були і російський інспектори. Відомо, що Яя Туре грав в Україні, і є така людина Дмитро Селюк, його агент. Селюк - друг всіх друзів і ворог всіх ворогів", - каже Уткін.

"Вважається, що Селюк на прохання української делегації підмовив Туре, щоб він що-небудь почув і влаштував з цього приводу скандал, - сказав Уткін в ефірі програми"Голеностоп-Шоу" на російському телеканалі "Наш футбол".

Нагадаємо, раніше ФІФА наклала на Україну санкції, зобов'язавши її зіграти один домашній матч в рамках відбору на чемпіонат світу без глядачів, а також заборонила грати матчі під егідою ФІФА на стадіоні Арена Львів до 2018 року. Причиною послужили расистські прояви під час поєдинку проти Сан -Марино. Пізніше санкції були припинені у зв'язку з апеляцією України.

Остаточне рішення буде прийнято 26 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"Українська делегація підмовила Дмитра Селюка влаштувати расистський скандал" - Уткін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути