четвер, 10 грудня 2009 17:21

Українки подужали австрійок на ЧС з гандболу

Українки подужали австрійок на ЧС з гандболу

Жіноча гандбольна збірна України в останньому матчі групового турніру чемпіонату світу в Китаї перемогла команду Австрії – 32:31. Однак ця перемога не гарантує нашій команді виходу у друге коло.

Українки дуже вдало почали матч і були попереду 4:2, 5:3, 7:5 та наприкінці першого тайму пропустили кілька атак, і як наслідок на перерву команди пішли за рахунку 15:17 на користь Австрії. Початок другого тайму знову додав оптимізму. Українки спершу зрівняли рахунок а далі вийшли вперед 24:22, 27:25, та австрійки не тільки зрівняли рахунок але вийшли вперед 31:30. Поразка здавалася неминучою, та українки на останній хвилині двічі вразили ворота австрійок і здобули перемогу 32:31.

Та цього може бути замало для виходу з групи, якщо збірна Анголи програє росіянкам. То ж подальша доля українок в руках росіянок. Нагадаємо, що збірна України програла команді Анголи – 20:28, а команда Австрії перемогла африканок 28:21. То ж у разі поразки Анголи від росіянок будуть рахувати різницю забитих і пропущених м"ячів в особистих матчах. Наразі у нас мінус 7, в Анголи плюс 1, і в Австрії плюс 6.

Та в будь-якому разі наші дівчата грою в Китаї доказали, що здатні боротися до останнього. І не їх в тому вина, що гандбол в Україні нікому не потрібен. Що знищили "Мотор", на грані зникнення "Спартак". А це команди яких боялася уся Європа. Та в Україні ці команди виявилися нікому не потрібні.

За матеріалами ТСН, Турнір

Зараз ви читаєте новину «Українки подужали австрійок на ЧС з гандболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути