четвер, 14 липня 2016 10:24

Україні прогнозують 22 медалі на Олімпійських Іграх

Україні прогнозують 22 медалі на Олімпійських Іграх
Олегу Верняєву прогнозують чотири медалі

Олімпійській збірній України прогнозують 22 медалі на майбутніх Іграх, які пройдуть у Ріо-де-Жанейро з 5 по 21 серпня. Аналітична компанія Infostrada Sports оновила віртуальний рейтинг медалей майбутньої Олімпіади.

На думку аналітиків, золоті медалі Україні принесуть наступні спортсмени: Олег Верняєв (спортивна гімнастика, бруси), Юлія Ткач (вільна боротьба, 63 кг), Жан Беленюк (греко-римська боротьба, 85 кг), чоловіча збірна України з фехтування на шпагах, Ольга Харлан (фехтування, шабля) та Олена Костевич (кульова стрільба, 10 м).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Долгополов не поїде на Олімпіаду в Ріо

"Срібло" в Україні завоюють Богдан Бондаренко (стрибки у висоту), жіноча збірна України з фехтування на шаблі, Олег Верняєв (спортивна гімнастика, багатоборство) та Ігор Радивилов (спортивна гімнастика, опорний стрибок).

Бронзові нагороди очікують від наступних спортсменів: Анна Касьянова (багатоборство), Олег Верняєв (спортивна гімнастика, опорний стрибок і кінь), Ганна Різатдінова (художня гімнастика, багатоборство), Лоліта Ананасова та Ганна Волошина (синхронне плавання), жіноча збірна з синхронного плавання, Юлія Паратова (важка атлетика), Олег Омельчук (кульова стрільба, 10 м), Андрій Говоров (плавання, 50 м вільним стилем), Яків Хаммо (дзюдо), Олександр Чернецький та Дмитро Тимченко (обидва - греко-римська боротьба, 130 і 98 кг відповідно).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Росії на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро буде лише одна легкоатлетка

Таким чином, на Олімпіаді-2016 Україні прогнозують 6 золотих медалей, 4 срібні і 12 бронзових. Чотири медалі, згідно з прогнозами, має завоювати Олег Верняєв.

Нагадаємо, на Олімпіаді-2012 Україна здобула 20 нагород: 6 золотих, 5 срібних і 9 бронзових.

Зараз ви читаєте новину «Україні прогнозують 22 медалі на Олімпійських Іграх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути