середа, 10 березня 2010 12:28

Українець Кушніров виграв чемпіонат Європи зі стрільби

Українець Кушніров виграв чемпіонат Європи зі стрільби

З 8 по 14 березня в Меракере (Норвегія) проходить Чемпіонат Європи з кульової стрільби з пневматичної зброї. Буде розіграно 22 комплекти медалей в 11 вправах.

Спочатку нагороди розіграють хлопці, а одинадцятого березня в боротьбу вступлять національні збірні. Для юнаків ці змагання є відбірними на I Літні Юнацькі Олімпійські ігри в Сінгапурі.

Вдало розпочали виступи українські юніори. За підсумками перших двох днів Чемпіонату Європи зі стрільби з пневматичної зброї у збірної України вже є дві медалі та стільки ж олімпійських ліцензій.

Золоту медаль чемпіона міжнародних змагань виборов Денис Кушніров з Кривого Рогу у стрільбі з пневматичного пістолета з 10 м (674,7), срібну отримав чех Дубовий (674,4), бронзову - Стефан Іон (671,0).

Українець Сергій Куліш з Черкас у стрільбі з гвинтівки з 10 метрів (697,8) виграв срібну медаль, кримчанин Сергій Каспер посів четверте місце (689,6). Переможцем у цій дисципліні став Ларс Валкер (Німеччина) - 698,9, бронза дісталася Іллі Чархейка (Білорусь) - 694,8.

За матеріалами СпортОнлайн

Зараз ви читаєте новину «Українець Кушніров виграв чемпіонат Європи зі стрільби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути