четвер, 14 травня 2009 18:46

Українці виведуть на поле гравців "МЮ" та "Барселони" у фіналі ЛЧ

Українці виведуть на поле гравців "МЮ" та "Барселони" у фіналі ЛЧ

Традиційно гравців фінального матчу UEFA Champions League на поле перед матчем виводять діти з різних країн. Другий рік поспіль серед 22 щасливчиків будуть українські діти.

До Риму поїдуть двоє малюків, які стали переможцями конкурсу "Я футбольний уболівальник!", організованого офіційним спонсором UEFA Champions League компанією MasterСard. Авторами найкращих малюнків на футбольну тему - а, згідно правилам конкурсу, саме їх повинні були підготувати діти - стали:

Вікторук Севастіан з міста Жашков, Черкаська область

Добряк Євген з міста Феодосія, АР Крим

26 травня діти у супроводі одного з батьків відправляться до Риму, а ввечері наступного дня вони братимуть участь в урочистій церемонії виходу на поле команд-фіналістів Ліги Чемпіонів, після чого разом з батьками стежитимуть за ходом головного матчу сезону з трибун. Діти виведуть гравців сильних європейських клубів, фіналістів UEFA Champions League 2009: "Манчестер Юнайтед" і "Барселона".

"Я дуже рада, що вже другий рік посіпіль ми маємо можливість подарувати українським дітям таке незабутнє враження, - говорить Ганна Потапенко, менеджер з розвитку бізнесу українського представництва MasterСard Europe, - з сотень робіт, які хлопці прислали на конкурс, дуже складно було вибрати дві, але, думаю, ми зробили правильний вибір. Малюнок Севастіана демонструє футбольну ейфорію, якою заповнюються вулиці міста під час важливого футбольного матчу, а Женя просто намалював себе поряд з відомим футболістом, по суті, зобразивши на папері власну мрію, яку ми із задоволенням перетворимо на реальність".

Нагадаємо, конкурс "Я - футбольний уболівальник!" проходив з 10 березня по 10 квітня 2009 року. Будь-яка дитина у віці 7-9 років могла підготувати малюнок на футбольну тему і коротку розповідь англійською мовою про те, чому він любить футбол. Перші 300 учасників конкурсу гарантовано отримають фірмові футболки Master Сard UEFA Champions League.

За матеріалами turnir.com.ua, mastercard

Зараз ви читаєте новину «Українці виведуть на поле гравців "МЮ" та "Барселони" у фіналі ЛЧ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути