Ексклюзиви
неділя, 28 березня 2021 06:11

Україна з великими труднощами перемагала Фінляндію

Україна з великими труднощами перемагала Фінляндію
Ярослав Ракицький вітає Артема Бесєдіна після другого голу у ворота Фінляндії. Фото: Reuters

Збірна України двічі зустрічалася зі збірною Фінляндії в відборі до Кубка світу-2018. Обидві зустрічі закінчилися перемогами нашої команди.

Перший матч в Одесі завершився з мінімальним рахунком на користь команди Андрія Шевченка завдяки влучному пострілу Артема Кравця, однак це не зовсім точно характеризувало характер тієї зустрічі. Повідомляє football.ua

Вже на перших хвилинах все той же Кравець перевірив на міцність штангу гостьових воріт, по ходу гри міг забити ще, але кіпер фінів Лукаш Градецький не дозволив більш нікому відзначиться в той вечір. "Біло-сині" також організували кілька перспективних підходів до ворожим володінь, проте Пуккі і компанії не вистачило точності.

Матч-відповідь у червні 2017 року вийшов нервовим та напруженим.

Перший тайм вийшов тягучим, де обидві команди змагалися, скоріше, в кількості неточних ударів по воротах. Зате в другій половині зустрічі гра трохи розкрилася. Обох учасників поєдинку явно підбадьорив гол Євгена Коноплянки, який чітко пробив по порожніх воротах після відбитого голкіпером удару Руслана Малиновського.

В середині тайму активний відрізок видали вже фіни. Спершу Пуккі якимось неймовірним чином не скористався грубою обрізкою Коноплянки, а незабаром Йоел Пог'янпало курйозним чином вирівняв цифри на табло. Проте через три хвилини українцям вдалося знову вийти вперед, а разом з тим і оформити остаточний результат. Артем Бесєдін в падінні замкнув подачу Ярослава Ракицького.

Гру було зроблено, а до фінального свистка можна згадати хіба що нереалізований момент Андрія Ярмоленко наприкінці зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Фінляндії показала неймовірний дизайн нової форми

У тому відборі обидві команди не потрапили до фінальної частини Кубка світу. Україна фінішувала третьою, пропустивши вперед збірні Ісландії та Хорватії. Збірна Фінляндії фінішувала п'ятою.

Зараз ви читаєте новину «Україна з великими труднощами перемагала Фінляндію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути