пʼятниця, 07 червня 2019 20:11

Україна обіграла збірну Сербії в Харкові

Україна обіграла збірну Сербії в Харкові
Андрій Ярмоленко під кінець гри реалізував пенальті та поставив крапку в матчі.

Останній на даний момент матч між Сербією і Україною відбувся в листопаді 2016 року. Україна вже провела всі офіційні матчі в тому році і в цій зустрічі мала можливість перевірити найближчий резерв.

Сербія активно розпочала поєдинок і регулярно створювала проблеми біля воріт української команди, якої не вистачало зіграності. Україна змогла прийти в себе ближче до кінця першого тайму і навіть зуміла відкрити рахунок. Після прострілу з боку Федецького м'яч від Зозулі відскочив до Шахову, який з центру штрафного майданчика розстріляв ворота Райковіча.


Другий тайм пройшов за схожим сценарієм. У "жовто-синіх" активно діяли вийшли на заміну Ярмоленко, Зінченко і Бесєдін. Одна з атак підопічних Шевченко завершилася досить сумнівним фолом проти Ярмоленко, за що арбітр поставив пенальті в ворота сербів. Сам Андрій підійшов до виконання одинадцятиметрового і встановив остаточний результат.

Україна - Сербія 2: 0

Голи: Шахов, 38, Ярмоленко, 87 (з пенальті).

Україна: Бойко - Бутко, Ордець, Кривцов, Федецький - Малишев - Караваєв (Петряк, 46), Сидорчук (Ротань, 46), Шахов (Зінченко, 77), Циганков (Ярмоленко, 65) - Зозуля (Бесєдін, 62).

Сербія: Райковіч (Йованович, 46) - Ігньовскі (Іванович, 77), С. Мітровіч, Д. Тошич (Максимович, 83) - Младеновіч, Гудель, Радо, Катай (Мітровіч, 69), З. Тошич (Маркович, 46) - Павлович (Пешич, 46).

Попередження: Зозуля, Ротань - Іванович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільш вразливе місце збірної Сербії - фланги захисту

Таким чином, Україна і Сербія зустрічалися між собою п'ять разів. Всі попередні зустрічі завершувалися перемогами нашої команди, яка пропустила при цьому лише один гол. Однак жоден з цих матчів не носив офіційного характера.Матч Україна - Сербія відбудеться на "Арені-Львів" у п'ятницю, 7 червня і розпочнеться о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Україна обіграла збірну Сербії в Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути