неділя, 13 червня 2021 11:21

Україна - Нідерланди: тренери дали пресконференцію

Україна - Нідерланди: тренери дали пресконференцію
Головний тренер української збірної з футболу дав пресконференцію напередодні гри зі збірною Нідерландів

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко та Головний тренер збірної Нідерландів Франк де Бур дали пресконференцію напередодні поєдинку своїх команд.

"Мабуть, кожен тренер має свої ідеї щодо гри після пропущеного гола. Ми не плануємо пропускати м'ячі. Ми розуміємо, що в Нідерландів буде дуже хороша атмосфера, а нам протистоятиме хороший суперник. Розуміємо всі труднощі, але готові до них. До нідерландців ставимося з повагою. У них багато талановитих і хороших гравців. Ця команда завжди стабільно виступає в Європі. Зі складом я фактично визначився на 99 відсотків. Склад ви дізнаєтеся завтра перед грою, -заявив Андрій Шевченко на пресконференції.

Циганков почувається краще, сьогодні буде займатися у загальній групі. Будемо стежити за його станом. Тарас Степаненко пройшов з нами збори, зіграв майже у всіх контрольних матчах. Завтра він буде зі всіма готуватися до матчу.

Атмосфера в команді дуже хороша. Хлопці готуються, вони налаштовані. Думаю, нам не потрібні додаткові стимули. Усі розуміють важливість цих ігор. Ми заслужили путівку на Євро з першого місця. Для нас це мрія, яку ми хочемо реалізувати, граючи на Євро.

Ми маємо чіткий план. Сучасний футбол вимагає балансу в обороні і в атаці. У завтрашньому матчі, якщо ми будемо дотримуватися цього балансу, то у нас однозначно буде шанс досягнути позитивного результату", - сказав Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нідерланди - Україна: коли дивитися матч Євро-2020

Головний тренер збірної Нідерландів Франк де Бур повідомив, що 21-річний захисник Маттейс де Лігт не встигне відновитися від травми до матчу з Україною.

"Дуель з Україною відбудеться трохи зарано для Маттейса. Ми не хочемо ризикувати. У нас є ще два матчі в групі після цього. Якби це було дуже важливо, ми могли б піти на ризик. Очікуємо цього в наступній зустрічі", - сказав де Бур на пресконференції.

Наступні матчі Україна зіграє проти Північної Македонії 17 червня та Австрії – 21 червня.

Зараз ви читаєте новину «Україна - Нідерланди: тренери дали пресконференцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути