четвер, 31 травня 2018 23:35

Україна не змогла здолати Марокко

Україна не змогла здолати Марокко
Україна провела гру другим номером

Збірна України зіграла внічию 0:0 товариську гру проти збірної Марокко. Матч проходив на нейтральному полі в Швейцарії.

Загалом наша збірна провела гру другим номером. Видно було, що хлопцям на відміну від суперника – учасника Кубка світу – нічого доводити не треба. Українці сприймали матч як додаткове покарання за попередні гріхи. Дехто – Коноплянка і Ярмоленко взагалі прибули на гру в розбалансованій фізичній формі.

Склалося враження, що Віктор Коваленко втомився від сезону найбільше. Його перехід із юнацького футболу в дорослий явно затягнувся. Шапаренко, який вийшов на поле по перерві, виглядав значно впевненіше донеччанина. Віктору ж явно бракує впевненості в своїх силах.

Суперник був в оптимальній формі або дуже близьким до неї. У першому таймі, поки були сили, марокканці намагалися задіяти високий пресинг. У другому, коли пішли з поля лідери, грали простенько, але тиск на ворота українців створювали до останніх хвилин.

Загалом наша збірна провела гру другим номером. Видно було, що хлопцям на відміну від суперника – учасника Кубка світу – нічого доводити не треба

Україні щось треба робити із лівим флангом захисту. У сьогоднішній грі Матвієнко не вражав. Хлопець зіграв кілька матчів в основі "Шахтаря" й розраховувати на прогрес у таких обставинах не доводиться. Можливо, якщо "Шахтар" продасть Ісмаілі, справи Матвієнка підуть на лад.

Євген Селезньов навряд чи буде навіть у нинішній формі до 2020 року. Тоді Євгену виповниться 35. Хтозна чи є сенс запрошувати його до збірної.

Україна:
П'ятов, Матвієнко, Кривцов, Бурда, Караваєв, Коноплянка (Сидорчук 77), Коваленко (Шапаренко, 46), Зінченко, Степаненко (Малиновський, 64), Ярмоленко (Марлос), Селезньов (Бесєдін, 46)

Марокко:
Мунір, Да Коста, Сайіс, Бенатія (Хакімі, 46), Менділ(Амрабат, 83), Буссуфа, Эль Ахмаді, Н. Амрабат (Фажр,73), Зійеш, Бельханда (Бухаддуз, 64), Бутайіб (Харіт, 46)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як збірна України грала у 2018 році

Наступну гру збірна України зіграє проти Албанії 3 червня. Матч пройде у Франції

Зараз ви читаєте новину «Україна не змогла здолати Марокко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути