понеділок, 01 листопада 2010 10:56

Україна має намір прийняти чемпіонат Європи з баскетболу

Україна має намір прийняти чемпіонат Європи з баскетболу

Президент Федерації баскетболу України Олександр Волков, заявив, що Україна планує прийняти у себе чемпіонат Європи з баскетболу 2015 року.

"Влітку "Будівельник" готовий був провести реконструкцію палацу спорту своїми силами - щоб проводити домашні матчі в цьому залі. Але на урядовому рівні було вирішено якомога якісніше підготувати наш палац до відбіркових ігор групи В чемпіонату світу з хокею. Так що реконструкція повинна бути закінчена до весни . Природно, ми сподіваємося, що після неї на арені будуть проходити не тільки хокейні, а й баскетбольні матчі ", - сказав він.

У зв'язку з цим відкрив секрет.

"Україні збирається прийняти у себе чоловічу чемпіонат Європи з баскетболу 2015 року. Звичайно, ми обов'язково використаємо досвід наших футбольних колег, з якими в 2012 році належить організовувати футбольний чемпіонат Європи. Відповідна інфраструктура - аеропорти, готелі, дороги - не сумніваюся, буде підготовлена вчасно. Так що нам буде простіше", - цитує Волкова "Спорт-экспресс".

Нагадаємо, ще в 2007 році Олександр Волков заявляв про наміри провести в Україні чемпіонат Європи 2013 року. Але тоді справа до оформлення заявки не дійшло.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «Україна має намір прийняти чемпіонат Європи з баскетболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути