середа, 11 липня 2007 19:47

Україна краще ніж Польща готується до Євро-2012

Україна готується до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи по футболу Євро-2012 швидше і краще, ніж Польща, повідомляє www.euro-football.ru.

Про це сьогодні, 11 липня, заявив віце прем"єр-міністр з гуманітарних питань Дмитро Табачник під час брифінгу в Кабінеті Міністрів.

– Україна зробила законодавчі і урядові кроки на шляху підготовки проведення фінальної частини Євро-2012 небагато раніше за Республіку Польща. Оскільки іноді виникають спокуси порівняти рівень підготовки, я заявляю, що організаційно і структурно Україна просувається швидше за Польщу в підготовці Євро-2012, - сказав Табачник.

Табачник також заявив, що сьогодні уряд прийняло розпорядження по деяких питанням підготовки і проведення фінальної частини Євро-2012.

– Згідно цим розпорядженням, в двомісячний термін Кабмін розробить державну цільову програму, що передбачатиме центральне фінансування бюджетів 2008 і наступних років, – підкреслив. А також створення регіональних і міських комітетів у всіх 6 містах, де будуть проведені фінальні змагання.

Табачник вважає, що це дуже важливий крок України в проведенні Євро-2012.


Зараз ви читаєте новину «Україна краще ніж Польща готується до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути