пʼятниця, 24 березня 2017 17:10

"Україна - це наш найсерйозніший суперник" - лідер збірної Хорватії

"Україна - це наш найсерйозніший суперник" - лідер збірної Хорватії
Лука Модріч та Анте Чачіч розповіли про матч з Україною

Напередодні матчу Хорватія - Україна господарі матчу кваліфікації Кубка світу-2018 провели свої передматчеві заходи на стадіоні "Максимір".

Спочатку наставник хорватів Анте Чачич у супроводі головної зірки Луки Модрича відвідали передматчеву прес-конференцію. Після спілкування зі ЗМІ збірна Хорватії провела тренування.

"Проблем у нас немає. Всі питання я вже вирішив. Наша команда згуртована і готова до гри, - каже Анте Чачич. - Завтрашня гра дуже важлива для нас. Це половина кваліфікації. Ми розраховуємо тільки на позитивний результат. Довгий час у світі Хорватію ненавиділи через вболівальників. Я засуджую будь-яке насильство та непорядки, які можуть відбутися завтра на трибунах.

Збірна України змінилася під керівництвом Шевченка. Він додав команді хорошого настрою.

Ми розбирали з гравцями гру збірної України. Особливо показовими для нас були матчі проти Ісландії та Туреччини. Факт, що Хорватія - одна з найсильніших команд у Європі зараз. Але нам потрібно це довести.

Думаю, в українців у цьому матчі є невелика психологічна перевага.

Домагой Віда як завжди буде на своєму місці. Це чудовий гравець і справжній лідер. Він віддає всі сили для команди і всі це цінують. Ми поважаємо його гру в "Динамо". Тим паче, що він добре знає футболістів збірної України. Це має нам допомогти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Будемо пресингувати у центрі поля" - Шевченко розповів про план на гру з Хорватією

Гравець мадридського "Реала" Лука Модрич назвав Україну найсерйознішим суперником Хорватії у відборі до Кубка світу.

"Ми дуже чекаємо завтрашньої гри. Ми віримо, що глядачі будуть з нами, особливо у той момент, якщо щось піде не так. Україна - це сильна команда і наш найсерйозніший суперник у цьому відборі. Ми з повагою ставимося до української збірної.

Я пам'ятаю наші попередні матчі проти України. Вони складались важко. Сподіваюсь, завтра у нас буде інша гра.

Завтра ми побачимо, як я себе покажу. Сподіваюсь, що я буду на рівні. Але ми сильні командною грою, а не індивідуальними виконавцями. Я б не хотів себе виокремлювати. Все залежатиме від нашої командної гри.

Загалом ми не дуже багато говорили про Україну. Ми знаємо таких лідерів, як Ярмоленко та Коноплянка, сильні сторони збірної, а про мінуси я б не хотів говорити.

Ми гратимемо перед своєю публікою і на своєму стадіоні. Це нам допоможе", - каже Модрич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як збірна України тренувалася на стадіоні "Максимір"

Матч Хорватія - Україна відбудеться сьогодні о 21:45 за київським часом у Загребі на стадіоні "Максимір". Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «"Україна - це наш найсерйозніший суперник" - лідер збірної Хорватії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути