вівторок, 08 листопада 2011 08:58

"Україно, вперед!" - у Києві презентували форму збірної на Євро-2012

"Україно, вперед!" - у Києві презентували форму збірної на Євро-2012

Національна збірна України отримала нову форму, в якій виступить на Євро-2012. Презентація євроекіпіровки пройшла у понеділок, 7 листопада, у столичному клубі Byblos. Участь у заході взяли футболісти першої команди країни — Анатолій Тимощук, Артем Мілевський, Сергій Назаренко, Олексій Гай, Андрій Ярмоленко та Денис Гармаш.

Вивів команду на подіум наставник збірної Олег Блохін. Всі футболісти були одягненні у нову форму. Відразу увагу прикувала широка смуга на грудях гравців, обрамлена жовто-блакитним орнаментом, що імітує вишивання "хрестиком". Всередині смуги розміщено малий герб України, а також візерунки у вигляді вишитого дубового листя. Цей символ традиційно наносився на вишиванки чоловіків, які відправлялися захищати рідну землю.

Кольори національного прапора також присутні на комірцевій канві футболки, окантовці шортів та логотипі Федерації футболу України. Ззаду, на зоні комірця, також розміщений герб України та заклик-гасло "Україно-вперед!"

"Досить пристойна форма, постараємося показати у ній свою найкращу гру", - сказав зі сцени Тимощук, рекордсмен збірної України за кількістю зіграних матчів — 111.

"Приємно, що у нас на Євро-2012 буде така красива форма. Щойно нам голосно аплодували, хочеться, щоб така підтримка у збірної була завжди. Навіть після поразок", - звернувся до вболівальників Олег Блохін.

"Презентація нової форми — це ще один крок до Євро-2012", - заявив віце-президент ФФУ Володимир Лашкул, - Ніколасе, зробіть щось, щоб ця екіпіровка була фартовою для нашої збірної," - звернувся функціонер до директора "Адідас-Україна" Ніколаса Штегельманна.

Бойове хрещення та фартовість форми побачимо вже зовсім скоро. 11 листопада збірна зіграє у Києві товариський матч з Німеччиною на НСК "Олімпійський". Новинка також вже надійшла у продаж до магазинів adidas.

"Чого не прийшла вся збірна? Хотілося побачити ще резервну форму та екіпіровку голкіперів, - шепочуться глядачі у залі, - Орнамент не дуже яскравий, з верхнього ярусу "Олімпійського" його точно не побачиш". Загалом виглядає симпатично, особливо нова форма пасує Тимощуку."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін викликав до збірної Романа Безуса

Виконавши свою місію, футболісти залишили клуб. Попереду у них насичений тиждень — відкрите тренування на базі в Конча-Заспі та на "Олімпійському", дебют на арені фіналу Євро-2012 та "Арені Львів" (15 листопада з Австрією).

Крім футболістів, нову футболку збірної приміряла ще й Гайтана. Співачка заспівала дві пісні, одну разом з дітьми, після чого поверх плаття одягла нову екіпіровку.

Крім Гайтани, для глядачів співала Руслана. Переможець Євробачення-2004 виконала номер, який підготувала на відкритя "Арени-Львів".

Зараз ви читаєте новину «"Україно, вперед!" - у Києві презентували форму збірної на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути