пʼятниця, 27 червня 2008 16:17

Український паспорт Девіча вже готовий

З"явилася інформація, що український паспорт кращого бомбардира 17-го чемпіонату України з футболу Марко Девіча вже готовий.

Футболісту лише залишилося прийти в паспортний стіл і забрати документ. В цей час нападаючий харківського "Металіста" перебуває на 4-денному відпочинку на своїй історичній батьківщині. Після повернення в Україну екс-серб стане її повноправним громадянином.

Втім, громадянство поки не допоможе футболісту виступати за збірну України. Недавно на конгресі ФІФА було ухвалене рішення про те, що гравець повинен прожити в країні не менше 5 років, для того, щоб виступати за збірну країни. Про це повідомив відомий у минулому футболіст Вадим Євтушенко, який входить в тренерський штаб збірної України.

"Потрібно пройти певні правила ФІФА зі зміни футбольного громадянства, які зараз начебто посилюються: гравець повинен прожити в країні не менше п"яти років, він же грає в Україні 3,5 року", - сказав Євтушенко.

Спорт Украины

Зараз ви читаєте новину «Український паспорт Девіча вже готовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути