понеділок, 25 грудня 2017 12:10

Український футболіст розповів, чому відмовив клубу з Росії

Український футболіст розповів, чому відмовив клубу з Росії
Денис Баланюк підписав контракт з краківською "Віслою"

Український форвард "Вісли" Краків Денис Баланюк розповів, що вибрав польський клуб замість російського через кращі перспективи і небажання змінювати громадянство.

Нападаючий перейшов у "Віслу" у вересні вільним агентом з "Дніпра".

Він зазначив, що були натяки на пропозиції з Бельгії, загребського "Динамо" і АПОЕЛом.

"У мене було багато пропозицій, і я довго розмірковував. Міг агент сказав, що в "Віслі" у мене більше перспектив, а в клубі на мене сподіваються. Я вибрав перспективу. Була також пропозиція з Росії, але там потрібно було міняти громадянство, була пропозиція з вищої ліги Бельгії, про загребське "Динамо" були розмови все літо, багато чув про АПОЕЛ, але коли доходило до конкретики і зв'язку з "Дніпром", то все обривалося", - розповів Баланюк в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Також гравець поскаржився на неприйнятну роботу з гравцями керівництва "Дніпра", через яку він і вирішив піти.

"Я "Дніпру" дуже вдячний, адже пробув в цьому клубі п'ять років. Просто є багато маленьких і великих нюансів, які відштовхували мене. Це не пов'язано з командою, а лише з керівництвом, директорами і контрактними питаннями. Ці нюанси і ставлення до футболістів - це не такий підхід, як в Європі.

Перший місяць у "Віслі" мені здавалося, що все легко, але морально все-таки було важкувато. Потім я вже зрозумів, що можу спокійно тренуватися, прогресувати і працювати. Під кінець набрав свою форму, і навіть хлопці з команди дивувалися, чому я не граю. Знаю, що в новому році я буду грати, адже відчуваю себе ідеально".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український футболіст може продовжити кар'єру в Польщі

У складі "Вісли" Денис встиг відіграти лише 4 матчі. Контракт українця розрахований до літа 2019 року і має опцію продовження ще на два сезони.

Зараз ви читаєте новину «Український футболіст розповів, чому відмовив клубу з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути