пʼятниця, 27 січня 2012 10:07

Українець проведе захист поясу WBA на "Донбас Арені"

Українець проведе захист поясу WBA на "Донбас Арені"

Чемпіонський бій між володарем поясу WBA в напівсередній вазі українцем В'ячеславом Сенченком і обов'язковим претендентом, американцем Полом Маліньяджі пройде на "Донбас Арені".

У четвер, 26 січня, в Панамі відбулися промоутерські торги на поєдинок, в якому українську сторону представляли віце-президент компанії Union Boxing Promotion Сергій Соловйов і представник UBP в США Сем Катковський.

Ставка Union Boxing Promotion перевершила пропозицію американської компанії Golden Boys Promotion, яка представляла інтереси Маліньяджі. Розкриття конвертів відбувалося в присутності виконавчого віце-президента WBA Жильберто Хесуса Мендози, який засвідчив перемогу української сторони, повідомляє прес-служба Union Boxing Promotion.

Поєдинок Сенченко - Маліньяджі пройде в Донецьку у квітні 2012 року в рамках великої програми вечора боксу Pro Boxing Show 11, яка пройде на "Донбас Арені".

34-річний В'ячеслав Сенченко - Чемпіон світу WBA в напівсередній вазі, за дев'ять років на професійному рингу провів 32 бою, всі виграв, в 21 поєдинку перемогу здобув нокаутом.

31-річний Пол Маліньяджі тричі володів титулом чемпіона світу в напівсередній вазі за версією IBF в 2007-2008 роках, також ще три рази він виборював титул чемпіона світу за версіями WBA, WBO і IBO. Усього американець провів 34 бої, в яких здобув 30 перемог (шість нокаутом) і зазнав чотирьох поразок.

Зараз ви читаєте новину «Українець проведе захист поясу WBA на "Донбас Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути