Ексклюзиви
середа, 16 червня 2021 21:47

Уельс переміг Туреччину на Євро

Уельс переміг Туреччину на Євро
Ґарет Бейл минулий сезон провів у "Тоттенгемі" на правах оренди. Фото: Gettyimages.com

У матчі другого туру Євро-2020/21 збірна Уельсу перемогла Туреччину – 2:0.

Що потрібно знати про гру в Баку?

Гра проходила на зустрічних курсах. Жодна з команд не хотіла засиджуватися в середині поля. Обидва суперники прагнули атакувати.

Провал оборони збірної Туреччини. Центральні захисники турок помилялися тактично, позиційно, втрачаючи гравців суперника біля власних воріт.

Уельс переважав суперника у швидкості. Команда Роберта Пейджа виглядала швидше індивідуально та командно. Збірна Туреччини просто не завжди встигала.

Уельс використав помилки Туреччини в обороні

Доля матчу не була зрозуміла до кінця гри. Уельс забив другий гол вже у компенсований час, коли Туреччина всіма силами пішла в атаку.

Ґарет Бейл став героєм матчу. Гравець "Реала" записав на свій рахунок два асисти, заробив пенальті, яке не реалізував, та був лідером Уельсу. Гра команди будувалася навколо зіркового півзахисника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раціоналізм Дешама: чому Франція перемогла Німеччину

Уельс скористався помилками Туреччини. Ключовими в поєдинку стала гра Бейла та провали суперника в обороні. Гра була рівною із моментами біля обох воріт. Тільки Уельс - надійніший у захисті та вдало зіграв їхній лідер.


У першому турі цієї групи Уельс зіграв у нічию зі Швейцарією -1:1, а Італія перемогла Туреччину – 3:0. Турки фактично втратила шанси на вихід із групи.

17 червня збірна України буде грати проти Північної Македонії. Початок гри о 16:00. Текстову трансляцію читайте на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «Уельс переміг Туреччину на Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути