Ексклюзиви
вівторок, 16 вересня 2008 10:35

Уейну Грецкі суворо заборонили тренувати збірну Канади

Легендарний хокеїст Уейн Гретцкі не керуватиме збірною Канади на Олімпійських іграх 2010 року у Ванкувері. Про це повідомив глава Федерації хокею Канади Боб Ніколсон. За словами Ніколсона, Гретцкі слід зосередитися на роботі головним тренером клубу НХЛ "Фінікс Койотс", повідомляє AP.

Гретцкі працював генеральним менеджером збірної Канади на Олімпіаді-2002 у Солт-Лейк-Сіті, де канадці виграли золоті медалі, і на Іграх-2006 у Туріні, де Канада в 1/4 фіналу поступилася збірній Росії (0:2). Очікувалося, що Гретцкі займе посаду генерального менеджера і на домашній для канадців Олімпіаді у Ванкувері.

Ніколсон сказав, що Гретцкі може взяти участь в процесі вибору нового генерального менеджера збірної. Цей пост може зайняти президент "Едмонтон Ойлерс" Кевін Лоу або генеральний менеджер цього клубу Стів Тамбелліні. Також розглядаються кандидатури Кена Холланда з "Детройта" та Боба Гейні з "Монреаля".

До роботи з олімпійською збірною також може бути запрошений Стів Айзерман. Він займав пост генерального менеджера національної команди на двох останніх чемпіонатах світу, де канадські хокеїсти здобули золоті та срібні медалі.

"Спортивный аналитик"

Зараз ви читаєте новину «Уейну Грецкі суворо заборонили тренувати збірну Канади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути