вівторок, 02 березня 2010 12:30

Вейн Руні попросив уболівальників не зустрічати Террі свистом

Вейн Руні попросив уболівальників не зустрічати Террі свистом

Форвард збірної Англії з футболу Вейн Руні попросив уболівальників спокійно поставитися до появи на полі "Вемблі" екс-капітана Джона Террі в середу в товариському матчі проти команди Єгипту, повідомляє Daily Mail.

Наставник англійців Фабіо Капелло забрав у Террі капітанську пов"язку, передавши її захиснику "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердінанду. Причиною цього став скандал в англійських ЗМІ, які дізналися про зв"язок захисника "Челсі" з колишньою подругою Вейна Бріджа, який через це нещодавно відмовився грати за збірну. Капітаном в матчі з єгиптянами призначений Стівен Джеррард.

"Я сподіваюся, що фанати не будуть освистували його, оскільки, маючи досвід виступу в англійських клубах, можу заявити, що це негативно позначається на всій команді, а не тільки на конкретному футболісту, - пояснив нападаючий" МЮ ". - Коли команда готується до чемпіонату світу, вона чекає підтримки з боку фанатів, тому я розраховую, що його добре приймуть ".

На думку Руні, на грі команди відсутність у Террі капітанської пов"язки ніяк не відіб"ється. "Джон Террі - відмінний капітан і лідер, і він залишиться ним незалежно від того, чи буде у нього на руці пов"язка чи ні. У той же час, капітанство Фердинанда в "МЮ" і Джеррарда в "Ліверпулі" приводило їхні клуби до успіху . Террі все одно видатний гравець, і якщо ми хочемо перемогти на ЧС, він нам необхідний ", - сказав 24-річний футболіст.

За матеріалами РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Вейн Руні попросив уболівальників не зустрічати Террі свистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути