пʼятниця, 27 квітня 2012 09:26

УЄФА відмовилася "амністувати" гравців "Челсі" і "Баварії" на фінал Ліги Чемпіонів

УЄФА відмовилася "амністувати" гравців "Челсі" і "Баварії" на фінал Ліги Чемпіонів

Керівництво УЄФА відмовилося скасувати дискваліфікацію гравців лондонського "Челсі" і мюнхенської "Баварії" на фінал Ліги Чемпіонів.

У заяві Європейського футбольного союзу кажуть, що ніяких змін в правилах не відбудеться, оскільки вони встановлюються до початку турніру.

Нагадаємо, раніше Міжнародна федерація асоціацій професійних футболістів (FIFPro) звернулася до УЄФА із закликом амністувати шістьох гравців "Челсі" і "Баварії", які повинні пропустити фінал Ліги Чемпіонів через дискваліфікації.

Таким чином, у фіналі головного європейського клубного турніру через перебір жовтих карток за "Челсі" не зіграють Браніслав Іванович, Рамірес, Рауль Мейрелеш, а за "Баварію" - Луїс Густаво, Давид Алаба і Хольгер Бадштрубер.

Також лондонському клубу у вирішальному матчі не допоможе захисник Джон Террі, вилучений з поля в матчі-відповіді півфіналу з "Барселоною". Проте він зможе взяти участь в церемонії нагородження, якщо "Челсі" виграє Лігу Чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА відмовилася "амністувати" гравців "Челсі" і "Баварії" на фінал Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути