Ексклюзиви
вівторок, 12 травня 2009 16:31

УЄФА ставить під сумнів надійність Львова та Дніпропетровська

УЄФА ставить під сумнів надійність Львова та Дніпропетровська
Сьогодні в Бухаресті почалося дводенне засідання виконкому УЄФА, за підсумками якого повинні бути названі вісім міст, де пройдуть матчі Euro-2012.

Як повідомляє Reuters з посиланням на джерела з виконкому, усі чотири кандидати, представлені Польщею, - Варшава, Познань, Вроцлав і Гданськ - будуть затверджені. У той самий час у європейських чиновників викликає сумнів готовність до матчів чемпіонату Європи двох українських міст - Львова та Дніпропетровська.

Таким чином, в списку місць проведення матчів до Києва та Донецька можуть приєднатися два інших міста. Одним з них може стати Харків, заявлений українською стороною як резервний.

В той самий час кандидатура Одеси, швидше за все, не буде прийнята. Також дуже сумнівно, що міста будуть розділені між двома країнами не порівну (наприклад, для проведення матчів будуть обрано шість польських міст і два українських).

sport-express.ru, Reuters

Зараз ви читаєте новину «УЄФА ставить під сумнів надійність Львова та Дніпропетровська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути