Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2007 14:37

Уболівальники "Челсі" влаштували демонстрацію на підтримку Моурінью

У четвер увечері уболівальники "Челсі" влаштували перед стадіоном "Стемфорд Брідж" демонстрацію на підтримку Жозе Моурінью, який несподівано пішов у відставку з посади головного тренера команди.

Група з декількох десятків фанатів зібралася на організований мітинг перед стадіоном на південному заході Лондона. Вони розвернули величезний транспарант з написом "Жозе Моурінью - просто найкращий".

Багато хто з присутніх був одягнений у футболки з портретом португальського тренера. Розмахуючи біло-синіми прапорами з емблемою "Челсі", фани скандували ім"я Моурінью і викрикували: "Поверніть нам Особливого".

На одній з прес-конференцій на початку своєї роботи в "Челсі" сам Моуріньо назвав себе Особливим (Special One), що стало неофіційним прізвиськом тренера серед журналістів і фанатів.

Тим часом, сам клуб у четвер опублікував відкритого листа уболівальникам з роз"ясненням причин поспішної дострокової відставки головного тренера.

- Сьогодні вранці ми оголосили, що "Челсі" і Жозе Моуріньо погодилися розійтися за взаємною згодою. Ключова фраза тут - "взаємна домовленість". Жозе не пішов у відставку і не був звільнений, - підкреслюється у документі. - Проте ясно, що ми досягли моменту, коли відносини між клубом і Жозе розладналися, не дивлячись на марні спроби протягом кількох місяців вирішити протиріччя, які виникли. Цей розлад почав впливати на рівень виступу команди, і недавні результати підтверджують це. Ми не хочемо, щоб це продовжувалося і далі впливало на клуб.

РИА-Новости

Футбол.ua

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники "Челсі" влаштували демонстрацію на підтримку Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути