понеділок, 23 червня 2008 15:30

Уболівальники "Барселони" вимагають купити Аршавіна

Близько 83 відсотків уболівальників "Барселони" хотіли б бачити в рядах клубу зі столиці Каталонії нападаючого збірної Росії і пітерського "Зеніту" Андрія Аршавіна. Такий підсумок інтерактивного опитування прихильників "Барси", проведеного на сайті каталонського щоденного видання Sport. В опитуванні взяли участь більше 10 тисяч осіб, повідомляє РИА "Новости".

Яскрава гра російського форварда на чемпіонаті Європи привернула до Аршавіна увагу з боку провідних клубів континенту, серед яких, згідно з іспанськими ЗМІ, значиться і "Барселона". А за інформацією видання MundoDeportivo, "синьо-гранатові" загорілися бажанням придбати 27-річного російського форварда ще перед Євро-2008, вражені його внеском у завоювання "Зенітом" Кубка УЄФА. Правда тоді "Барсу" ще тренував голландець Франк Райкард, якого перед стартом першості континенту змінив на цій посаді Хосеп Гвардіола. Останній вже позначив курс на серйозну перебудову команди, який включає розпродаж таких зірок як Роналдінью, Деку і Самюель Ето"О.

Газета.ru

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники "Барселони" вимагають купити Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути