понеділок, 02 березня 2020 20:11

Уболівальники "Баварії" зірвали матч, який їх команда виграла - 6:0
8

Матч "Баварії" в чемпіонаті Німеччини завершився грандіозним скандалом.

Мюнхенці не мали жодних проблем із своїм суперником "Хоффенхаймом" -6:0. Але футбол у цьому матчі відійшов на другий план. Головне дійство відбувалося на трибунах пише "sports.ru"

У другому таймі матч двічі переривали: на 66-й хвилині уболівальники "Баварії" вивісили банер проти Дітмара Хоппе - власника "Хоффенхайма".

"Дітмар Хопп все ще син повії", - написано на банері.

До трибун рвонули гравці і навіть тренер "Баварії" - попросили зняти банер.

У цей час бос мюнхенського клубу Карл-Хайнц Румменігге у віп-ложі з сумним обличчям вибачався перед Хоппен за поведінку гостьової трибуни.

Той банер прибрали, але через 10 хвилин вивісили новий. Тепер без згадки Хоппе, але з виділеними D і H в вираженні Du Harensohn ( "син повії") і так все ясно. Суддя не просто зупинив гру, а відразу відправив команди в роздягальню. "Хоффенхайм" відразу пішов.

Гравці "Баварії" ж просили уболівальників прибрати банер. На ситуацію кинули всі управлінські сили: до трибуни пішли спортивний директор Хасан Саліхаміджич і навіть важка артилерія - гендиректор Олівер Кан.

До поля спустилися і Хопп з Румменігге - голова ради директорів "Баварії" навіть пішов до трибуни особисто. Але там вже все обговорили - футболісти мюнхенців теж пішли в підтибунні приміщення.

 

 
 
 
 
 
Через 10 хвилин команди повернулися, і почалося найцікавіше.

Футболісти "Баварії" і "Хоффенхайма" просто пасували один одному в центрі поля, посміхалися, спілкувалися і просто тягнули останні 15 хвилин до фінального свистка. Періодично переривалися на оплески домашнім трибунам.

Дітмар Хопп - один з найбагатших людей Німеччини. Бізнесмен володіє найбільшим виробником комерційного програмного забезпечення в країні. Дітмар в молодості грав за молодіжку "Хоффенхайма", а в 1990 році купив рідну команду.

З того часу Хопп вклав в клуб сотні мільйонів євро, підняв команду з села в Бундеслігу. Ось тільки в Німеччині не люблять команди, якими володіє одна людина: на інших поширюється правило "50 + 1" - більше половини місць в раді директорів повинні належати представникам клубу, а некомерційна клубна організація повинна володіти мінімум 50% і ще однією акцією.

Але Хопп купив команду до введення цього правила (воно з'явилося в 1998 році), а в 2015 році отримав дозвіл купити 96% акцій "Хоффенхайма". За все це його ненавидять фанати інших клубів.

Останнім часом основний гнів вболівальники направили на "РБ Лейпциг", який теж обходить правило. Але і Хейт на адресу Дітмара Хоппе теж нікуди не пропав.

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники "Баварії" зірвали матч, який їх команда виграла - 6:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути