четвер, 11 жовтня 2012 23:21

"У збірної Молдови є проблеми в обороні, але атака весела" - Степаненко

"У збірної Молдови є проблеми в обороні, але атака весела" - Степаненко
"Це мій перший приїзд у Молдову" - Степаненко ФОТО: shakhtar.com

Збірну України в матчі з Молдовою влаштує тільки перемога. Про це розповів півзахисник донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко.

"Після дня відкритих дверей у збірній ми провели одне тренування. Все пройшло добре, - каже Тарас перед вильотом у Кишинів. - Наставники викликали до табору команди Мілевського та Селезньова. Артем навіть провів з нами тренування, а Женя прибув вже після вечері.

Перед тренуванням розбирали гру Молдови - переглянули два матчі нашого суперника. Молдовани програли Англії вдома — 0:5. У цьому матчі в них не було жодних шансів. А от у матчі з Польщею вони показали непогану гру, створювали моменти. Звичайно у них є проблеми в обороні, але атака доволі весела.

Ми їдемо у Кишинів за перемогою, за трьома очками. Звичайно, наперед важко щось прогнозувати, адже це футбол, але у нас максимальні цілі.

Це мій перший приїзд у Молдову. Раніше не довелося тут бувати. Кишинів і вино — саме такі асоціації виникають при згадці про цю країну. Ніхто нічого не просив привезти з Молдови. Та я і сумку взяв маленьку. Там нічого не поміститься.

Що стосується футбольних асоціацій, то у "Шахтарі" працює Олександр Спиридон, який двічі очолював збірну Молдови. Олександр Федорович нічого такого не розповідав, тільки побажав успіху. Та й часу на розмови у нас не було. Після матчу з "Металістом", який я пропускав через карточку, українські збірники відразу полетіли в Київ."

Нагадаємо, матч Молдова — Україна пройде 12 жовтня у Кишиневі.

Зараз ви читаєте новину «"У збірної Молдови є проблеми в обороні, але атака весела" - Степаненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути