четвер, 17 січня 2019 20:11

У Світоліної з'явився новий бойфренд - вона не нудьгуватиме
5

Фото: Instagram

Перша ракетка України Еліна Світоліна перемогла Вікторію Кужмову зі Словаччини (6:4, 6:1) та пробилася до третього раунду Australian Open.

На трибунах українку підтримував французький тенісист Гаель Монфіс. Спортсменам приписали романтичні стосунки.

Після поєдинку Світоліна підтвердила факт відносин з Гаелем Монфісом.

"Підтримка Гаеля Монфіса? Я не очікувала, що мене запитають про це прямо на корті, бо я тільки закінчила свій матч (сміється). Ми ж тут зібралися заради тенісу, тому це було трохи дивно. Безумовно, що він підтримує мене, а я підтримую його.

І я, і він, кожен з нас розуміє, через що проходить другий. Та це здорово. Для вас це був сюрприз? Що ж, так, ми зустрічаємося", - сказала Світоліна.

Чутки про нову пару в тенісному світі стали з'являтися після того, як Еліну і Гаеля помітили разом на вечірці в Нью-Йорку.

Автор: Instagram
 

Пізніше українка опублікувала знімок з чемпіоном світу з боксу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа. Який збіг, але там же в Дубаї був і Монфіс.

Автор: Instagram
 

Пізніше спортсмени були помічені в один день в тенісному центрі Лондона.

Автор: Instagram
 
Автор: Instagram
 

Зрештою, на цьому тижні в соціальній мережі Instagram Світоліна показала чорно-білий знімок з підписом "переможні обійми".

Автор: Instagram
 

ASICS - спортивний бренд, який є спонсором Гаеля.

Монфіс відомий тим, що має один з найгірших балансів перемог і поразок у фіналах турнірів ATP серед тих, хто доходив до фінального матчу не менше 10 разів: з 28 фіналів Гаель виграв тільки сім (25%). При цьому Монфіс не міг виграти турнір на відкритому повітрі майже 11 років (з серпня 2005 року по липень 2016 року), програвши за цей час 11 фіналів з 11.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна пробилася до третього раунду Australian Open

З Гаелем Світоліній точно не буде нудно, француз любить повеселитися - на корті Ролан Гаррос він якось влаштував танцювальний "батл" з тенісистом Лорен Локолі.

Минулої зими Світоліна розлучилася з гравцем у крикет Рісе Топлі, зізнавшись, що її серце вільне і вона хоче зосередитися на тенісі.

Зараз ви читаєте новину «У Світоліної з'явився новий бойфренд - вона не нудьгуватиме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути