четвер, 31 травня 2012 14:47

У списку кандидатів на пост наставника "Ворскли" з'явилися ще два прізвища

У списку кандидатів на пост наставника "Ворскли" з'явилися ще два прізвища
Олег Кононов працює зараз гендиректором "Севастополя". Фото: fckarpaty.lviv.ua

Після рішення Миколи Павлова відгукнутися на пропозицію "Іллічівця", у футбольних колах Полтави одразу ж виникли розмови про можливого кандидата на роль нового головного тренера "Ворскли".

Подейкують, що в списку полтавського клубу фігурують прізвища Михайла Фоменка, Володимир Бессонова, Олександра Заварова. Трохи пізніше списку поповнився і Олегом Кононовим. Двоє перших фахівців нині перебувають у творчій відпустці, третій є радником прем'єр-міністра по спорту з питань підготовки до Євро-2012, а четвертий займає пост гендиректора ФК "Севастополь".

Крім Фоменко, Бессонова, Заварова і Кононова на роль головного тренера "Ворскли" розглядається ще один фахівець - Вадим Євтушенко.

Нині він працює в кіровоградській "Зірці", яка з його приходом в цьому році стала демонструвати яскравий і результативний футбол. Євтушенко допоміг кіровоградської команді піднятися з задвірків турнірної таблиці в її середину, значно підвищивши при цьому кількість глядачів на стадіоні.

Зараз ви читаєте новину «У списку кандидатів на пост наставника "Ворскли" з'явилися ще два прізвища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути