вівторок, 11 вересня 2007 16:55

У сонячній Ялті відбудеться престижне "Рrime Yalta Rally-2007"

Про автомобільні змагання YaltaRally можна почути найчудовіші відгуки, і вони ніяким чином не перебільшують грандіозності і статусності заходу. Змагання носять статус Кубка Президента України, оскільки девіз престижного українського авторалі співзвучний прагненню Президента інтегрувати нашу країну в європейське співтовариство. Минулого року Президент України Віктор Андрійович Ющенко особисто був присутній на церемонії відкриття авторалі, тим самим, ще раз довів свою підтримку організаторам авторалі. Рівень проведення заходу був також відмічений міжнародним раллійним співтовариством в 2006 році, коли змаганням був привласнений статус етапу Кубка Європи з одним з високих коефіцієнтів по класифікації Міжнародної Автомобільної Федерації. І це без дворічного випробувального терміну, що є безпрецедентною подією в автоспорті! За словами Голови організаційного комітету "Prime Yalta Rally-2007", Євгенія Червоненко, перша мета організаторами досягнута.

  - "Привести Європу до України" - цим висловом найбільш ємко визначається ідеологія відродженого "YaltaRally". І поки політики сперечаються, як нам стати частиною цивілізованої Європи, ми робимо цілком конкретні кроки в цьому напрямі. Ми вже зараз добилися майже неможливого. Тепер наступила черга для досягнення нової мети і підкорення нових вершин, - відзначив Червоненко на прес-конференції, оцінюючи досягнення організаторів змагань YaltaRally.

Наступним кроком організатори бачать проведення етапу Чемпіонату світу з авторалі в Україні і завоювання титулу "українського Монте-Карло". Всі передумови для цього є: рівень організації з кожним роком стає все ближчим і ближчим до світового, рівень складності ялтинської траси вважається одним з найбільш високих - по своїх параметрах вона не має аналогів на території СНД і перевершує більшість раллійних трас Європи! Тому організатори настроєні оптимістично і обіцяють проведення етапу чемпіонату світу з авторалі в Україні і підняття українського прапора нарівні з іншими світовими державами вже через декілька років, інформує www.yaltarally.com.

Не дивлячись на недовгий термін існування відрод Антики - всього лише третій рік - змагання YaltaRally стали знаковою подією спортивного життя країни і улюбленим місцем паломництва української ділової еліти, автоаматорів і справжніх фанів раллійного спорту, а також українських і зарубіжних журналістів. Саме вони, журналісти, охрестили ялтинське ралі "сенсацією автомобільного спорту України". Минулого року на авторалі побували представники ЗМІ з восьми країн світу: України, Росії, Франції, Грузії, Білорусі, Литви, Латвії, Швеції. Гонку освітлювало п"ятдесят ведущихтелеканалов вищеперелічених країн. Всі учасники авторалізалишали змагання з незабутніми враженнями і надією повернутися до гостинної Ялти в 2007 році.

У цьому році на присутніх чекає етап Кубка Європи, етап чемпіонату України, Кубок Президента. "Prime Yalta Rally 2007" пройде 14-16 вересня в місті Ялта. Вже третій рік підряд кращі українські і зарубіжні раллійні екіпажі змагатимуться в майстерності на трасах протяжністю в 190 км. біля гори Ай-петрі в районі Лівадії і міста Алушти. Враховуючи, що реалізація такого проекту вимагає вкладення великих грошових коштів, YaltaRally 2007 підкріплена підтримкою сильного спонсора - ТМ Prime.

Як і завжди, організатори постараються здивувати і порадувати учасників і гостей рівнем і якістю проведення заходу: Вас всі так само чекають видовищне змагання, інтрига, загострення пристрастей і приємний відпочинок біля берегів теплого моря. Цього року Ялта чекає ще більший наплив глядачів і учасників престижного авторалі, адже з кожним роком все більше і більше політиків і представників української еліти, а також фанати збираються в сонячному місті, щоб стати свідками запеклої боротьби між сильними раллійнимі екіпажами.



Зараз ви читаєте новину «У сонячній Ялті відбудеться престижне "Рrime Yalta Rally-2007"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути