вівторок, 20 листопада 2012 09:30

У Росії вболівальник поранив хокеїста з травматичного пістолета

У Росії вболівальник поранив хокеїста з травматичного пістолета

Вболівальник уфімського клубу "Толпар", виступаючого в Молодіжній хокейній лізі (МХЛ), поранив з травматичного пістолета гравця команди. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на прес-службу МВС Башкирії.

За даними відомства, увечері 19 листопада хокеїст, ім'я якого не називається, після матчу йшов додому разом зі своєю подругою. Чоловік, який проходив повз, став висловлювати невдоволення грою команди і хокеїста зокрема.

Після словесної перепалки вболівальник дістав травматичний пістолет і кілька разів вистрілив. Хокеїст з пораненням був госпіталізований, який стріляв ж був затриманий поліцією.

За інформацією Life News, був поранений нападник Олександр Павлініч. Портал наводить дещо інші подробиці того, що сталося. Вболівальник під час гри образив подругу хокеїста, відразу після закінчення зустрічі Павлініч намагався розібратися з кривдником дівчини, який у відповідь дістав пістолет.

19 листопада "Толпар" в рамках регулярного чемпіонату МХЛ переміг "Кристал" з міста Бердськ з рахунком 5:1. У таблиці Східної конференції команда посідає п'яте місце, після 30 ігор на рахунку клубу 59 очок.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вболівальник поранив хокеїста з травматичного пістолета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути