пʼятниця, 18 червня 2010 10:59

У "Шахтарі" пишаються Елано

У "Шахтарі" пишаються Елано

Генеральний директор "Шахтаря" пишається гравцем збірної Бразилії Елано Блумером. Про це Сергій Палкін розповів у програмі "Третій тайм" на каналі ICTV.

Нагадаємо, екс-гірник Елано забив другий гол збірної Бразилії у матчі з КНДР на ЧС-2010. Він став переможним для команди Дунги – бразильці виграли матч з рахунком 2:1.

"Приємно, що Елано став одним з найкращих гравців у матчі Бразилії з КНДР. Свого часу він нам багато допоміг. Пишаюся тим, що у нього добре йдуть справи у збірній.

Чи я не шкодую, що він не грає за "Шахтар"? Футбол є футбол, гравці приходять і йдуть. Одним командам футболісти приносять більше користі, іншим менше. Це залежить від багатьох факторів. Не думаю, що тут треба сумувати".

На мундіалі Палкін вболіває за збірну Аргентини.

"Дивлюся чемпіонат світу. З кожним матчем турнір набирає обертів. Вболіваю за одного з фаворитів змагання збірну Аргентини. Я б хотів, щоб вони виграли ЧС-2010. Мені подобається їхній футбол, динаміка, бажання грати. Беручи до уваги харизматичного тренера, команда виглядає дуже цікаво."

Елано виступав за "Шахтар" у 2005-2007 рр. За цей час бразилець двічі виграв чемпіонат України. 

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У "Шахтарі" пишаються Елано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути