субота, 07 липня 2007 11:40

У "Металіст" приїхав колишній гравець "Челсі"

Услід за українськими хавбеками Андрієм Демченко, Павлом Ребенком і румунським захисником Лучіаном Добрі в тренувальному таборі "Металіста" з"явився півзахисник олімпійської збірної ПАР Масіло Майкл Модубі (ріст 176 см, вага 72 кг), повідомляє sport.com.ua.

У себе в країні 22-річний Майкл вважається одним з найбільш перспективних гравців. Цікаво, що в 2004 році Нтука, як називають футболіста на батьківщині, підписав контракт з самим "Челс". Але, зігравши декілька матчів за резервний склад лондонців, був відданий в оренду бельгійському "Вестерло". "Аристократи" порахували, що таким чином футболіст швидше адаптується до європейського футболу. Чи вийшло це у Модубі - питання спірне. Але навіть якщо і вийшло, то не настільки, щоб "Челсі" захотів повернути футболіста в свої ряди.

У чемпіонаті Бельгії 2006/2007 Модубі провів 25 матчів, при цьому в 19 випадках відіграв всі 90 хвилин. Правда, забитих м"ячів в активі Майкла не додалося - в бельгійській кар"єрі футболіста їх у нього зовсім не було. А ось за олімпійську збірну ЮАР півзахисник час від часу забиває. У вересні минулого року, точний удар Модубі приніс південноафриканцям перемогу в домашньому матчі "відбору" до Олімпіади-2008 над командою Намібії (1:0).

Цього літа Масіло Майкл Модубі отримав статус вільного агента.

Зараз ви читаєте новину «У "Металіст" приїхав колишній гравець "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути