неділя, 06 червня 2010 12:57

У "Динамо" відправляють аргентинця, у донецький "Металург" - болгарина

У "Динамо" відправляють аргентинця, у донецький "Металург" - болгарина

Аргентинські ЗМІ "сватають" у київське "Динамо" ще одного футболіста, який виступає в чемпіонаті Аргентини. Так, видання ElLitoral.com, яке одним із перших повідомило про трансфер в український клуб півзахисника "Колона" Факундо Бертольо, пише, що найближчим часом склад "біло-блакитних" може поповнити нападаючий "Індепендьєнте" Ісмаель Соса, який останні півтора року виступав на правах оренди за "Аргентінос Хуніорс", і став у складі цієї команди чемпіоном Аргентини.

За "Індепендьенте" 23-річний Соса виступає з 2005 року, а в "Аргентінос Хуніорс" з'явився на початку 2009 року. За минулий час нападник провів за свій клуб 33 матчі, забивши в них 12 м'ячів. У минулому ж сезоні Соса став найкращим бомбардиром "Аргентінос Хуніорс": 9 м'ячів у 17 матчах.

Додамо, що згідно з авторитетним порталу transfermarkt.de, трансферна вартість аргентинця оцінюється в 1,8 млн євро. Свого часу гравцем цікавилося московське "Динамо", але Соса відмовився переїжджати Росію.

Тим часом, 25-річний центральний захисник софійського ЦСКА Костадін Стоянов може перейти в донецький "Металург", повідомляє "7 дни спорт". Трансферна ціна болгарського футболіcта становить близько 500 тисяч євро.

У "Металургу", який тренує болгарський фахівець Костов, вже грають два футболісти з цієї країни Велізар Димитров і Чавдар Янков, а також екс-гравець болгарського "Левскі" бразилець Зе Соарес.

За матеріалами Сissoccer, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «У "Динамо" відправляють аргентинця, у донецький "Металург" - болгарина ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути