вівторок, 21 вересня 2010 08:32

У Польщі відкрили один зі стадіонів Євро-2012 (ФОТО)
6

Після реконструкції вартістю понад $ 210 млн у Познані в понеділок відкрито стадіон, який, таким чином, став першою спортивною ареною Польщі, готовою до проведення міжнародного футбольного чемпіонату "Євро-2012".

Як повідомляє Польське агентство преси, до кінця року на стадіоні триватиме будівництво спортивних майданчиків, евакуаційних доріг і паркінгів, а також озеленення території.

Реконструйований стадіон має найбільші в Польщі телебіми (2 екрани площею 116 кв м), потужну систему електропостачання (4 генератора), високоякісне звукове оснащення та мережа Wi-Fi. На 4-х критих трибунах знаходиться понад 43 тис сидячих місць, в тому числі спеціально обладнані місця для осіб з фізичними вадами. Встановлено підземні збірники для дощової води, з яких будуть підливати трав"яні газони.
На урочистому відкритті стадіону виступить відомий британський музикант Стінг в межах свого світового концертного турне Symphonicity.
За матеріалами Іnterfax.ru
Зараз ви читаєте новину «У Польщі відкрили один зі стадіонів Євро-2012 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути