вівторок, 19 листопада 2013 02:28

"У Парижі хочемо здобути результат не гірший, ніж у Києві" - Федецький

"У Парижі хочемо здобути результат не гірший, ніж у Києві" - Федецький
Артем Федецький не зіграє з Францією через перебір жовтих карток ФОТО: prosport-ru.tsn.ua

Захисник збірної України Артем Федецький не зможе зіграти з Францією у матчі-відповіді плей-офф чемпіонату світу через перебір жовтих карток. У Києві футболіст успішно протистояв Франку Рібері, а в Парижі буде вболівати за партнерів з трибуни.

"Настрій хороший, але ми розуміємо, що нас чекає дуже серйозний матч. Потрібно відстояти здобутий у Києві результат.

Хлопці самі все розуміють, їм нічого не потрібно підказувати. Вони справжні професіонали. Хто б не вийшов грати, всі віддадуть свої сили, щоб здобути результат не гірший, ніж у Києві.

Мені буде важко дивитися за грою за межами поля. Коли граєш, то розумієш, що здатен допомогти команді. На трибуні можеш тільки морально підтримувати.

Гучні заяви французів? Хай собі говорять. Скільки людей, стільки й думок. Ми спокійно готуємося до матчу-відповіді. Побачимо як воно вийде.

Після матчу у нас не було важких навантажень. Наше першочергове завдання — відновитися після гри з французами. У нас ще є один день. До поєдинку всі будуть у повній бойовій готовності.

Після матчу з Францією, як і після будь-якого поєдинку, вдалося заснути о 4 чи 5 годині ранку. Перед очима стоїть гра та ігрові моменти. Це стандартне явище.

Франк Рібері? Про таких футболістів не кожен день граєш. Перед грою не один відеоролик з ним передивився. Десь самому вдавалося йому протистояти, десь хлопці допомагали.

Після матчу ні з ким футболкою не мінявся. Моя попросили на сувенір."

Нагадаємо, матч Франція - Україна пройде у Парижі о 22:00 за київським часом. Київська зустріч суперників завершилася перемогою господарів - 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"У Парижі хочемо здобути результат не гірший, ніж у Києві" - Федецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути