Ексклюзиви
субота, 20 жовтня 2018 20:09

"У нас є проблеми в атаці, вони нікуди не поділися" - Хацкевич

"У нас є проблеми в атаці, вони нікуди не поділися" - Хацкевич
Хацкевич дав оцінку матчу з "Ворсклою". Фото: УПЛ

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував перемогу над "Ворсклою" в Полтаві (1:0).

- Після матчів збірних гри завжди даються важкувато, і ця гра не стала винятком. Команда зібралася в повному складі тільки в четвер, і у нас було тільки одне підготовче до цього матчу тренування. Що стосується самої гри, по організації, самовіддачі, дисципліни претензій до команди немає, я навіть хочу подякувати хлопцям. Вони витримали весь матч. "Ворскла" теж команда непроста, недарма вона знаходиться нагорі турнірної таблиці чемпіонату. Зараз вона відчула смак європейських матчів, це зовсім інший рівень. Суперник гідний, але наші гравці зробили мені подарунок на день народження, за що я їм особисто вдячний.

Супряга сьогодні віддав перший результативний пас, що скажете про його прогрес?

- Давайте ми не будемо робити висновки по одній грі. Це молодий гравець, сьогодні ми використовували його швидкісні дані, більше грали через нього. Він створив гольовий момент, після його прострілу був забитий гол. Дай Бог, щоб він тримав високий рівень, прогресував і ріс.

Ви задіяли в грі Сідклея - він вже набрав кондиції або ви вважаєте суперника досить простим, щоб в цьому матчі надавати йому ігровий час?

- Він уже виходив на заміни, причому робив це досить добре. І сьогодні він добре вийшов - був момент, щоб забити гол, відпрацьовував в обороні. Це хороший футболіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" в гостях перемогло "Ворсклу" - відео

А що скажете про гру Буяльського?

- Я зараз не буду оцінювати гру кожного футболіста. Це ми зробимо у себе на тренувальній базі.

Наскільки ви задоволені грою команди в атаці? Адже моментів було створено зовсім мало - єдиний момент завершився голом, ударів було зовсім небагато...

- У нас є проблеми в атаці, вони нікуди не поділися. Де потрібно було зіграти більш холоднокровно, взяти хоча б момент у Миколи Морозюка, де можна було бити. Так само, як і Гармаш міг бити в другому таймі, коли ворота були незахищені. Але хлопці старалися ще більше поліпшити ситуацію. Кожен футболіст сам вирішує, як йому діяти в конкретному епізоді, хоча, звичайно, ми налаштовуємо їх і на удари з середньої дистанції. Були хороші контратаки, десь не вистачало останнього пасу, де передостаннього. Але все це ігрові моменти, - ередає слова Хацкевича офіційний сайт "Динамо".

Після 12 турів "Динамо" продовжує посідати 2 місце, на 2 бали відстаючи від "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «"У нас є проблеми в атаці, вони нікуди не поділися" - Хацкевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути