четвер, 20 вересня 2012 12:47

"У нас болить голова, щоб утримати і Шуррле, і Кісслінга" - Маркевич

"У нас болить голова, щоб утримати і Шуррле, і Кісслінга" - Маркевич
"Байер" - одна из лучших команд в Бундеслиге" - Мирон Маркевич ФОТО: metalist.ua

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич перед стартом у груповому раунді Ліги Європи заявив, що його підопічні намагатимуться використати недоліки суперника.

"Я вважаю, що "Байєр" - одна з кращих команд у Бундеслізі. У них хороша атака. У нас болить голова, щоб утримати і Шуррле, і Кісслінга. Це сильні сторони. Звичайно, у кожної команди є проблеми, і ми постараємося їх використати", - сказав Маркевич, якого цитує офіційний сайт "Металіста".

Тренер також вважає, що не потрібно згадувати останню зустріч "Байєра" та "Металіста" в єврокубках, коли харків'яни двічі програли німцям. "Зараз інша ситуація. Це груповий етап. У нас шість матчів. Тут треба пройти дистанцію і вийти з групи - це завдання номер один. З якого місця - покаже час. "Байєр" був інший, "Металіст" був інший. Я думаю, буде цікавий футбол", - додав Маркевич.

За словами наставника "Металіста", у його команди немає переваги через те, що харків'яни зіграли вже дев'ять матчів у чемпіонаті, тоді як у німців сезон тільки розпочався. "Я не думаю, що це має якесь значення. Я дивився три матчі "Байєра". І там де вони програли, я не можу сказати, що вони погано грали. Хіба що у Дортмунді не все вийшло", - зазначив він.

Нагадаємо, матч першого туру групового раунду Ліги Європи "Байєр" - "Металіст" відбудеться сьогодні в Леверкузені. Початок гри о 22:05 за Києвом, пряма трансляція на телеканалі "Футбол".

Сьогодні в Лізі Європи зіграє ще один український клуб: "Дніпро" вдома зустрінеться з голландським ПСВ.

Зараз ви читаєте новину «"У нас болить голова, щоб утримати і Шуррле, і Кісслінга" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути